Un octogenari acudeix a Urgències per no celebrar a soles el seu Aniversari

Les xarxes socials han fet viral la historia de un home de 84 anys

Les xarxes socials han fet viral la història d’un home de 84 anys que ha acudit a Urgències per no celebrar el seu aniversari sol. Les infermeres han explicat la seva història per Facebook, segons informen l’octogenari va acudir a Urgències per una “cefalea”, però al poc temps les sanitàries van descobrir que necessitava afecte.

Aquesta història ha succeït en hospital Regional Español de Badia Blanca a Argentina. Segons han posat en Facebook no va tenir fills, els seus germans i la seva dona han mort. Les infermeres es van posar a la feina i li van comprar un pastís amb una vés-la perquè demanés els 3 desitjos.

Amb uns guants van improvisar uns globus per crear ambient de festa. La cara de l’home era de completa felicitat, emoció que es notava en els ulls plorosos. Segons han posat en el missatge de la xarxa social un dels seus desitjos és repetir-ho l’any que ve. Les sanitàries fan una reflexió “ valorem el que tenim i no el que ens falta, estima molt i sobretot, cuida-ho, perquè sou milionaris i no t’estàs adonant”.