El Oceanogràfic lanza una promoción especial para el puente de octubre
El Oceanogràfic lanza una promoción especial para el puente de octubre

Els dies 28 i 29 de novembre serà possible descobrir la vida marina dels oceans del planeta sense eixir de València per preu molt especial. L’Oceanogràfic ha llançat la promoció limitada Ocean Days de venda d’entrades durant el pròxim cap de setmana.

Aquests dies serà possible visitar el major aquari d’Europa pel preu extraordinari de 18 euros que, habitualment, és de 31’30 euros. Allí es poden veure de prop dofins, belugas, taurons, meduses i tortugues. I no solament aquests, perquè l’Oceanogràfic compta amb diverses edificacions que recreen hàbitats diferents.

Les entrades amb descompte s’adquireixen a través de la web oficial de l’Oceanogràfic o de la Ciutat de les Arts i les Ciències. També es poden comprar a través de les  empreses col·laboradores. En qualsevol cas, s’hauran d’aconseguir amb 24 hores d’antelació al dia de la visita.  El descompte és aplicable solo a les entrades de l’Oceanogràfic i no és acumulable a altres descomptes. Això sí, s’aplica en totes les categories d’entrades: general, reduïda i de grup

Com a novetat, els visitants podran veure a la cria de dofí que va nàixer durant el confinament. També a la recent incorporació d’un peix serra de quasi quatre metres. A més de la visita, l’aquari ofereix diverses activitats: Cinema 4D Tauró, Llegües de viatge submarí i Exhibició de dofins.

A més dels Ocean Days, l’Oceanogràfic continua oferint un 20% de descompte a les primeres 1.000 entrades diàries fins al dia 30 de novembre.