Les Falles 2020 es van cancel·lar mancant un dia i amb tota la població fallera preparada. Aquesta pandèmia ha afectat aquest sector de forma considerable i en aquests moments continua deixant el seu impacte en aquest.

A principis del 2021 les dades reflectien que el cens de fallers baixava dels 100 mil inscrits. Aquesta dada reflectia certa preocupació per part del sector, que ha vist com més de 10.000 persones s’han donat de baixa. Aquestes baixes han afectat les comissions falleres que continuen amb les despeses del dia a dia. Algunes d’elles mostren la seua preocupació, i la suspensió de les Falles 2021 so una mostra més que la situació no ha millorat.

El president de la Interagrupación de Falles de València, Guillermo Serrano, explica que l’esperança en la qual ara mateix s’escuden les falles és en la vacunació massiva. “Tenim certa esperança amb la vacunació massiva, l’objectiu són les falles del 2022”, explicava Serrano.

Des de la Interagrupación s’estan promovent diferents actes per a mantenir viva l’essència de la festivitat més important de la societat valenciana.