terratrèmol

La localitat alacantina de Benissa ha registrat un terratrèmol a les 4.43 hores d’aquest divendres de magnitud 1,8, segons informa l’Institut Geogràfic Nacional (IGN) en la seua pàgina web.

L’epicentre s’ha situat al sud-est d’aquesta localitat de la Marina Alta a 12 quilòmetres de profunditat amb una intensitat III. No obstant açò, el Centre de Coordinació d’Emergències no ha rebut cap trucada, segons ha informat el 112.

Afortunadament, solament s’han produït danys materials, ja que van caure diversos rebles en l’església d’aquesta localitat a causa d’aquest sisme.

Es tracta del sisè terratrèmol que es produeix a la Comunitat Valenciana des d’aquest dimecres. El primer va sacsejar Calp a les 23.45 del dimecres amb una magnitud 3,1 i escala d’intensitat IV; es va repetir un de magnitud 1,5 a Barxeta a les 01.03 hores; i es van produir dues rèpliques a Calp a les 01.05 hores amb magnitud 2 i a les 01.25 hores amb magnitud 2.2.

Finalment, es va produir un terratrèmol de magnitud 3 a les 16.35 hores d’aquest dijous en la localitat de Teulada-Moraira a 12 quilòmetres de profunditat.

Un terratrèmol de 3,1 graus sorprèn a la Marina Alta