Dos personas resultan heridas tras la colisión de un coche y una moto
Imagen del Paseo de la Alameda.

Recuperar el Passeig de l’Albereda és l’objectiu que s’havia marcat l’Ajuntament de València en l’anterior legislatura i que sembla que portarà avant durant el nou mandat.

El consistori municipal, en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes i el Consell de Cultura, ha impulsat un concurs d’idees amb el que traçarà la remodelació d’esta via valenciana amb l’objectiu de “recuperar” este espai i “reordenar” l’aparcament de la zona central.

Tal com assenyalava Europa Press, fonts de l’Ajuntament han indicat que el concurs serà l’establiment de “un full de ruta” per a veure les actuacions que hauran de dur-se a terme de manera que permeta millorar el pas dels vianants i augmentar la seguretat viària sense oblidar la posada en valor d’elements tradicionals de l’Albereda com el quiosc o els arbres monumentals.

El que sí han pogut avançar és que hi haurà una primera fase per a construir un nou carril bici en el que s’invertiran prop de 300.000 euros encara que es desconeix la data en la qual arrancaran les obres.