2000

El pròxim 20 d’octubre la ‘I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana‘ obrirà les seues portes a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb un espai pròxim als 3.000 metres quadrats enfocats a les ofertes turístiques per productes.

Encara que serà demà, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, quan es donen a conèixer totes les dades oficials de l’esdeveniment, l’Agència Valenciana de Turisme ja va anunciar el mes de febrer passat la posada en marxa d’esta cita que naix amb l’objectiu de “desestacionalitzar el turisme en la Comunitat i fomentar el turisme valencià i de proximitat”, segons Francesc Colomer.

Tal com informava el primer comunicat, la Mostra de Turisme comptarà amb una zona per a empreses i associacions orientada als productes de sol i platja, gastronomia, esport, etc. A més, durant tot el cap de semana se celebraran tastos i showcookings oberts a tots els públics de forma gratuïta d’11.00 a 20.00 hores (dissabte) i de 10.00 a 19.00 (diumenge).

La Comunitat Valenciana tindrà un espai propi per a donar a conèixer productes singulars com la Ruta de la Seda, Ruta del Grial, Ruta dels Càtars, Territori Borgia, Camins de Dinosaures i una zona de festivals musicals.

La finalitat serà presentar la Comunitat com una “destinació multiexperiencial i de qualitat”, tal com ja va esmentar el secretari autonòmic de turisme en les primeres declaracions que es van fer sobre aquest tema.