La Comunitat Valenciana passarà el pont de Tots els Sants cobert de núvols i amb alguna precipitació aïllada a l’interior de Castelló i València, les temperatures es mantindran en general, per a després descendir el diumenge, i el vent bufarà de l’oest moderat, podent arribar a fort a Castelló i València al final de la setmana.

Segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), demà divendres, festivitat de Tots els Sants, el cel presentarà intervals nuvolosos, i estarà nuvolós o cobert a Castelló, on no es descarten precipitacions aïllades i ocasionals a l’interior nord a la vesprada.

Les temperatures a penes variaran encara que les màximes experimentaran ascens podent arribar als 29 graus a València, el vent bufarà de l’oest moderat.

El dissabte predominarà el cel nuvolós, i no es descarten precipitacions febles en forma dispersa i ocasional a l’interior de Castelló i València, les temperatures mínimes pujaran a València i les màximes ascendiran en el litoral de Castelló i hi haurà vent de l’oest moderat.

El diumenge les temperatures descendiran en general i es registrarà vent de l’oest moderat amb intervals de fort a Castelló i València. El cel continuarà nuvolós en aquesta última jornada del pont.

Temperatures molt caloroses

Aquesta última matinada s’han registrat temperatures molt agradables no baixant en cap punt de la Comunitat dels 10 graus. Les mínimes en general aquesta nit han ascendit una mitjana de 3-4 graus en els municipis de les províncies de València i Alacant, i en les localitats d’Oliva i Rojals han aconseguit els 19 graus.

Les temperatures extremes registrades en les últimes 24 hores en capitals de província han sigut les següents:

Alacant, 18 i 24 graus
Castelló, 17 i 25 graus
València, 18 i 26 graus