Els núvols, acompanyades de temperatures agradables, seran la tònica general del cap de setmana, uns dies que poden anar entelant-se amb la presència de precipitacions, més probables de cara al dilluns.

El dissabte, durant el matí, tindrem cel poc nuvolós amb intervals de núvols alts, tendint a la vesprada a nuvolós. Les temperatures mínimes presentaran amb pocs canvis; les màximes estaran en ascens en els litorals i en descens a l’interior de València. Vent serà de component oest moderat, amb algun interval de fort en zones elevades de l’interior de València.

Per al diumenge tindrem intervals nuvolosos, predominant núvols mitjans i alts, sense descartar alguna pluja feble, aïllada i ocasional. Temperatures mínimes localment en ascens i màximes en lleuger descens. Vent de component oest moderat.

El dilluns , a més dels núvols, hi haurà probables precipitacions a l’interior de la meitat nord, sense descartar que afecten de formes més dispersa al litoral. Temperatures màximes en descens a l’interior de la meitat nord i sense canvis en la resta o en lleuger ascens en el litoral; les mínimes es registraran en general al final del dia. Vent d’oest i sud-oest rolando a nord-oest fort amb ratxes molt fortes.