neto

El València CF ha fet oficial la contractació del portera brasiler, Norberto Murara ‘Neto’, procedent de la Juventus de Torí.

El València CF ha aconseguit un acord amb la Juventus de Torí pel qual el portera brasiler Norberto Murara ‘Neto’ s’ha convertit en nou jugador valencianista per les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny de 2021. La seua clàusula de rescissió s’ha fixat en 80 milions d’euros.

El porter es converteix en el primer fitxatge de l’entitat valencianista en aquest mercat estival. Anteriorment, Nemanja Maksimovic, fitxat per Suso García Pitarch va ser la primera incorporació per a la temporada 2017-2018.

El jugador brasiler aterrava en l’aeroport de Manises sobre les 12:30 hores per a passar revisió mèdica i signar el seu contracte.

L’operació

Neto fitxa per quatre temporades i l’operació s’ha tancat entorn dels 7 milions d’euros.

Després de l’eixida de Matt Ryan al Brighton anglés per uns 6 milions d’euros, el València CF torna a tenir excés d’efectius en la posició de porter: Jaume Doménech, Diego Alves i Neto.

Es pressuposa que l’entitat valencianista està cercant eixida a l’altre portera brasiler i capità, Diego Alves, ja que Marcelino va advertir que en el seu esquema de plantilla comptava amb dos porters i un que alternara amb el filial.