L’artista valenciana Nanda Botella ha exposat una nova col·lecció a València. El títol que ha triat és ‘Franjas, grietas y color’. Els quadres que ha mostrat al públic per primera vegada, es caracteritzen precisament, per una explosió de colors vius i que omplen de llum i alegria qualsevol espai.

Els artistes, segons confessa Nanda, sempre volen comunicar o transmetre algun sentiment a través de la seva obra i malgrat haver travessat una època en la qual tot era o blanc o negre, ara mateix es troba en una etapa molt colorida. La seva inspiració? Viatges llunyans i cultures exòtiques.

Els seus incondicionals sempre estan esperant al fet que Nanda cree. Adoren les seves obres d’art i la seva capacitat multidisciplinària per expressar-se. Tant és així, que Graciela Devincenzi, de la galeria Alba Cabrera, va quedar captivada quan va conèixer el seu treball a Madrid.

I és que Nanda compta amb una legió de fidels que segueix la seva evolució i no dubten a mostrar-li el seu suport cada vegada que tenen l’ocasió.

Nanda Botella mostra la seva visió particular del món a València. Diu que adora aquesta ciutat i sempre la defensarà i que, encara que és difícil viure de l’art ella no abandona la que és la seva passió i per això segueix i seguirà creant passi el que passi.