Els millors tennistes espanyols ja estan a València llests per a mesurar-se amb Alemanya en els quarts de final del Grup Mundial de Copa Davis. El conjunt format per Rafa Nadal, David Ferrer, Pablo Carreño, Roberto Bautista i Feliciano López entrena esta setmana en les instal·lacions del Sporting Club de Tennis i en la mateixa Plaça de Bous de València, lloc on es disputaran les trobades a partir del divendres.

Els alemanys, per la seua banda, han rebut hui a Alexander Zverev, l’últim tennista a completar l’equip i que des de matí ja estarà present en els entrenaments del seu conjunt.

A més de les jornades de preparació, el dijous tindrà lloc el sorteig dels partits en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València.

L’inici de la competició està previst per a les 11:30 hores del divendres amb els dos primeres trobades d’individuals, a aquests els seguiran el partit de dobles del dissabte i la jornada del diumenge.

Des de la Federació Internacional de Tennis s’ha establit que si el dissabte es donara un 3-0 per a un dels equips, el diumenge només es jugaria un partit individual al millor de tres sets. A més, si la sèrie es resolguera el diumenge en el quart partit no es disputaria la cinquena trobada dels quarts de final.

En cas de que Espanya resultara guanyadora d’esta fase de la Copa Davis s’enfrontaria el pròxim mes de setembre en les semifinals de la competició contra el vencedor del França-Itàlia quedant-se a només un pas de la gran final del torneig.