música

El campus de Berklee College of Music a València i la Ciutat de les Arts i les Ciències organitzen la segona edició de Musaico. Un festival gratuït d’un dia per a tota la família que es desenvoluparà a l’Esplanada de l’Assut de la Ciutat dels Arts i els Ciències este dissabte 4 de maig.

Un festival eclèctic, amb músics de tot el món, que combina diferents propostes artístiques, activitats infantils, food trucks i una àrea dedicada a entitats que treballen en l’àmbit social i mediambiental són algunes de les sorpreses que trobaran els assistents d’aquest esdeveniment obert al públic general a partir de les 11 hores.

Les actuacions en grup durant el dia comptaran amb una àmplia varietat d’estils, amb músics de tot el món compartint les seues veus artístiques. Berklee València és única perquè els seus músics representen més de 100 països a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àsia, Europa i Àfrica. Aquesta és una gran oportunitat per a veure a persones de centenars de cultures prendre un sol escenari i tocar junts.