Aquesta setmana, ha tingut lloc en la plaça interior de nou Centre, la inauguració de l’exposició “PLASTIHISTORIA DE LA MÚSICA” organitzada per la Fundació Educa. L’acte ha comptat amb l’actuació del Quartet de corda de l’ONG Músics Solidaris Sense Fronteres.

La Música té molta Història darrere. Ja durant la Prehistòria la música servia com a vincle o comunicació amb el diví. Les troballes d’instruments musicals elaborats a partir d’os i altres materials ens indiquen que la Música ha existit des de sempre.

Des de la fanfàrria dels exèrcits romans, el cant gregorià, l’aparició d’instruments cada vegada més elaborats fins als moderns sintetitzadors com a principals protagonistes de la música disco, ens donen una idea del complexa i variada que ha sigut la Música al llarg dels segles.

En “Plastihistoria de la Música” es fa un recorregut amè al llarg de la Història, tenint a la Música, els seus intèrprets i compositors, com els principals protagonistes. Un divertit itinerari, educatiu i molt amè on els visitants podran gaudir d’alguns moments de la Història de la Música. També dels seus protagonistes: Mozart, Bach, Beethoven o Els Beatles. Tots, peces úniques, creades en plastilina.

exposición
Escena de la pel·lícula musical ‘Cantando bajo la lluvia’.

Plastihistoria de la Música és un nou projecte expositiu de Fundació Educa. Des dels seus inicis aquesta entitat ha apostat per l’educació i la formació, havent optat per exposicions educatives elaborades en plastilina per a #això.

Plastihistoria de la música” és el tercer projecte després de “Plastihistoria de la Humanitat” i “Plastihistoria de la Ciència” que porten ja recorreguts moltes capitals espanyoles amb gran èxit de públic.

L’exposició podrà visitar-se gratuïtament, en la plaça interior de nou Centre fins al 16 de setembre, en l’horari del centre comercial, de dilluns a dissabte, de 10 a 22h, i els diumenges i festius d’obertura, d’11 a 21h.

Més informació: www.fundacioneduca.es

http://7televalencia.com/exposicion-piezas-lego-valencia/