Museo
Sala séptima, segunda planta del Museo de la Catedral de Valencia.

Tota la Catedral de València és un gran espai expositiu d’art religiós dedicat al culte cristià però en el nou Museu Catedral de València es mostren obres que en un altre temps van ser dedicades al culte, i que ara no tenen lloc adequat en el temple. Aquest espai està situat en un edifici que conserva restes de l’arquitectura dels segles XIII al XIX, i conté obres d’art i altres testimoniatges històrics de molt d’interès.

El Museu ofereix la possibilitat d’apreciar nous descobriments i art dels millors mestres, com Juan de Juanes, els Hernandos i fins i tot al Mestre d’Alzira. Així com la possibilitat de dissenyar visites a mesura per a grups concertats.

Sala setena, segona planta del Museu de la Catedral de València.

El recorregut permet admirar mostres fonamentals de l’art valencià en alguns dels seus millors moments històrics. Els visitants viatgen des de l’època romana fins als nostres dies a través d’obres i espais exclusius, com la Última Cena de Juan de Juanes, la Dormició de la Verge d’Alejo de Vahía, la biblioteca dels Borja o la capella del Sant Calze.

L’accés al museu està inclòs en la visita cultural de la Catedral de València encara que fora d’horari de visita s’ha d’abonar un total de 3 euros. Este horari és de dilluns a dissabtes de 10-18h. i diumenges i festius de 14-18.30h.