7Televalencia-charco-azul

(ALBA SÁEZ).- L’empresa thyssenkrupp Home Solutionsha ha llançat una campanya per a enriquir l’essència dels pobles amb habitants inferiors a 2.000. Amb aquesta iniciativa es pretén donar el reconeixement que es mereixen els municipis xicotets però amb un gran encant, basat en la naturalesa que els envolta, la gastronomia, la cultura i, sobretot, els seus veïns i la seua gent. És per això que amb totes aquestes caracteristica, un d’ells es proclamarà com el millor poble de l’any 2019.

A través de les xarxes socials de thyssenkrupp Home Solutions es podrà obtenir tota la informació, fotos i altres factors perquè totes les persones que vulguen participar voten quin és el millor poble d’Espanya per tota la cobertura que pot oferir. El termini que s’ha estipulat per a poder votar comença el dia 10 de juny i finalitza el 10 de juliol a les 23.59. Des de ja fins a la data de termini es pot votar pel teu favorit a través de  www.thyssenkrupp-homesolutions.es o bé accedint directamente a la web www.elmejorpueblo.com.

El guanyador del millor poble 2019 obtindrà una dotació material valorada en 800 euros que aniran destinats al centre social o cultural del municipi per a reforçar la seua qualitat de vida i benestar social entre els xiquets, joves i adults.

Ruta dels Molins, Alboraig

La Comunitat Valenciana està d’enhorabona: 12 dels seus pobles han quedat finalistes per a optar a ser el millor poble 2019, entre ells dos són de la província de València: Alboraig i Ròtova. Pobles senzills però amb un gran bellesa física i una gastronomia impecable. Alboraig disposa de moltes activitats per a visitar durant l’estada: compta amb la Ruta dels Molins i el «Charco azul» entre altres.

Castell de Barró, Ròtova

Per part seua, Ròtova ofereix el Castell de Barró o el Palau dels Comtes de Ròtova.