Información al turista

L’Agència Valenciana del Turisme, en col·laboració amb els ajuntaments de la Xarxa Tourist Info, ha ampliat el servei d’informació turística per a la present temporada amb la posada en marxa dels punts d’informació estivals.

En concret, s’han posat en marxa 46 oficines o punts d’informació turística de la Xarxa Tourist Info que acosten la informació a les zones de major flux turístic. A més, nombroses oficines amplien els seus horaris i el nombre de professionals durant el període estival.

A la província de València s’han instal·lat als municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’En Berenguer, Daimús, El Perelló, Miramar, Piles i Xeraco.

Tots aquests punts d’informació, oberts per a reforçar l’atenció al turista en la temporada estival, romandran actius, en línies generals, fins a mitjan del mes de setembre.

Amb aquest reforç, el visitant i els ciutadans comptaran amb més punts on dirigir-se per a demanar informació turística. Els informadors estaran al capdavant de les oficines per a atendre les seues necessitats i assistir-los durant l’estada, oferint continguts tant de l’oferta local, com del conjunt de destins de la Comunitat Valenciana.

Qualitat i innovació en els serveis al turista

La Xarxa Tourist Info, que coordina la Generalitat a través de l’Agència Valenciana del Turisme, s’ha convertit en un punt de referència fonamental per al turista, especialment durant els períodes de major afluència. Les seues oficines i punts d’informació faciliten el coneixement de l’oferta turística i treballen per a optimitzar el gaudi de les estades dels nostres visitants.

La Generalitat treballa conjuntament amb les entitats locals en la modernització de les oficines i en l’impuls de nous serveis que acosten a la Xarxa Tourist Info a les exigències de la informació turística del segle XXI. Així, les xarxes socials s’estan integrant com nous canals per a oferir informació al client en totes les fases del viatge i un nombre creixent d’oficines ofereixen connexió Wifi gratuïta als turistes, a més de la integració de codis “QR” per a l’accés a la descàrrega de fullets o apps turístiques.