Trenta municipis valencians rebran 7,4 milions d’euros per a obres i serveis

La Diputació de València presenta el Pla d'Obres i Serveis SOM per a millorar les infraestructures dels municipis.

Les ajudes del Pla d’Obres i Serveis SOM seran prompte una realitat. La Diputació de València ha presentat a Catarroja este pla bianual dotat amb més de set milions d’euros, una quantitat que es repartirà entre una trentena de localitats valencianes amb la finalitat d’ajudar als seus governs locals.

En paraules de la pròpia vicepresidenta, els nous SOM atenen a criteris de justícia, universalitat i foment de l’autonomia municipal. Unes ajudes que han sigut molt bé rebudes per tots els ajuntaments i és que gràcies a elles podran planificar millor les seues actuacions i realitzar obres més importants.

En el cas de Catarroja l’ajuda de la Diputació ascendirà a dos milions i mig d’euros, una quantitat que estarà destinada a la millora del medi ambient, l’obertura d’un ‘Espai Jove’ i altres obres com la recuperació del seu camp de futbol.

El Pla de Serveis i Obres Municipals que s’ha presentat abastarà els exercicis de 2018 i 2019. Durant este període els governs locals valencians veuran créixer els seus municipis amb el suport de la Diputació de València.