multa
La líder del PSPV en Valencia, Sandra Gómez, durante la campaña municipal.

L’Ajuntament de València ha multat amb un total de 4.800 euros al partit liderat per Sandra Gómez i amb altres 300 euros tant a la formació de Joan Ribó com a València en Comú per un ús indegut de l’espai públic durant l’última campanya electoral del 26-M tal com va denunciar el Partit Popular.

Segons l’Agència EFE, han sigut fonts municipals les que han informat sobre aquesta sanció que s’ha saldat amb l’obertura de quatre expedients: dos al PSPV, un a Compromís i un altre a ValC.

En el cas del partit socialista es deu a la col·locació de rètols publicitaris de la campanya ‘Aire Fresco’ caragolats en espais de la via pública (multa de 4.500 euros) i a l’ús de cartells en zones en les quals no estava permès com a parets d’hospitals o murs del Passeig Marítim (300 euros).

Situació similar es repeteix amb la meua Compromís i ValC per la col·locació de pancartes en fanals i altres elements de la via pública de diferents barris de la ciutat de València, alguna cosa que l’ordenança municipal no permet i que pena amb multes de 300 euros.