Multen a PSPV i Compromís per mal ús de la via pública en campanya electoral

El Partit Popular va ser l'impulsor d'esta denúncia que ha acabat amb una sanció de 4.800 euros per als socialistes i altres 300 euros per al grup de Ribó

multa
La líder del PSPV en Valencia, Sandra Gómez, durante la campaña municipal.

L’Ajuntament de València ha multat amb un total de 4.800 euros al partit liderat per Sandra Gómez i amb altres 300 euros tant a la formació de Joan Ribó com a València en Comú per un ús indegut de l’espai públic durant l’última campanya electoral del 26-M tal com va denunciar el Partit Popular.

Segons l’Agència EFE, han sigut fonts municipals les que han informat sobre aquesta sanció que s’ha saldat amb l’obertura de quatre expedients: dos al PSPV, un a Compromís i un altre a ValC.

En el cas del partit socialista es deu a la col·locació de rètols publicitaris de la campanya ‘Aire Fresco’ caragolats en espais de la via pública (multa de 4.500 euros) i a l’ús de cartells en zones en les quals no estava permès com a parets d’hospitals o murs del Passeig Marítim (300 euros).

Situació similar es repeteix amb la meua Compromís i ValC per la col·locació de pancartes en fanals i altres elements de la via pública de diferents barris de la ciutat de València, alguna cosa que l’ordenança municipal no permet i que pena amb multes de 300 euros.