Una fiesta ilegal en una peluquería deja una veintena de sanciones y tres detenidos
Dos agentes de la Guardia Civil en una imagen de archivo. / Europa Press

L’Institut de Medicina Legal de València continua sense esclarir la causa de la defunció de Florina Gogos. El cos de la jove de 19 anys va ser trobat per un caçador en una séquia de l’Albufera dissabte passat.

Gogos portava desapareguda 22 dies, des del 8 de gener. Aquesta havia sigut vista per última vegada en la localitat d’Albal, on exercia la prostitució en una carretera dels afores. Pel que sembla Florina va pujar en un cotxe blanc i va anar llavors quan va desaparèixer.

Encara que ahir se li va practicar l’autòpsia, des del diari Levante EMV han avançat que no es va poder establir la causa de la mort. Segons indiquen, no hi ha senyals de violència com a escanyament o ús d’armes. No obstant això, encara faltarien algunes proves per realitzar com a tòxics, per la qual cosa pròximament podria revelar-se el motiu de la defunció.

HOMENATGE A FLORINA

L’Ajuntament de Albal ha celebrat hui un minut de silencio per la mort de la jove. El consistori local ha mostrat la seua repulsa contra l’explotació sexual de les dones. A més, ha condemnat el tràgic incident.

La concentració, a conseqüència de la pandèmia, ha sigut minoritària i únicament han participat representants públics de l’Ajuntament. No obstant això, s’ha retransmès en directe a través de les xarxes socials per a convidar a la ciutadania a sumar-se en l’acte de repulsa.