joven
La calle Escultor Piquer de Valencia donde sucedió el incidente.

Un jove de 23 anys d’origen algerià ha mort en caure des d’un quart pis de València quan tractava d’entrar a casa de la seua exnovia per mitjà d’una finestra de l’habitatge. Els fets van succeir el diumenge al migdia al carrer Escultor Piquer del barri de Torrefiel, un dia després que la xica de 26 anys haguera decidit posar fi a la seua relació.

La víctima va intentar entrar en la llar de la seua exparella colant-se en l’edifici i escalant pel celobert quan es va precipitar. Va ser un veí qui va escoltar el colp i va avisar als serveis d’Emergències. No obstant això, en arribar el SAMU el jove presentava ferides de gravetat a conseqüència de l’impacte i la reanimació no va ser suficient certificant-se la defunció pocs minuts després.

Segons la Policia Nacional, el xic mort no tenia antecedents de violència masclista ni existia cap ordre d’allunyament pel que la defunció s’ha qualificat d’accidental. Pel que sembla, fins al dissabte havia estat compartint casa amb la seua núvia qui es va assabentar del succés per mitjà dels agents ja que desconeixia que haguera tractat d’accedir a l’habitatge.