Agentes de la Policía Local en el centro de Valencia.
Agentes de la Policía Local en el centro de Valencia.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 28 anys, d’origen bolivià. Està acusat com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. Pel que sembla, el detingut li hauria assestat fins a tres punyalades en l’estómac a un altre home.

Els fets van ocórrer el 27 d’octubre, sobre la una de la matinada, en el districte valencià de Marítim. Els agents van ser comissionats per la Sala 091 perquè acudiren a un carrer del districte, on pel que sembla es trobava una dona que manifestava que havien apunyalat a la seua parella.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc on van localitzar a la requeridora. La dona els va indicar que havia rebut una trucada telefònica de la seua parella dient-li que li havien apunyalat. Després de conèixer els fets, els policies van donar diverses batudes per la zona, localitzant a un home amb diverses ferides en l’estómac que pel que sembla li havien apunyalat.

Els agents van esbrinar que moments previs, un home sense mediar paraula, s’hauria baixat d’un vehicle i després d’un forcejament amb la víctima, li hauria apunyalat fins a tres ocasions en l’estómac.

Gràcies a les perquisicions, els agents han detingut a l’home com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. L’arrestat, al qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial.