Dos personas resultan heridas tras la colisión de un coche y una moto
Imagen del Paseo de la Alameda.

Un motorista de 61 anys ha resultat ferit després de col·lidir amb un cotxe en el Passeig de l’Albereda de València. L’home ha hagut de ser traslladat a l’Hospital La Fe per diverses contusions.

Segons ha avançat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’accident s’ha produït aquest matí, sobre les 12.00 hores. La víctima conduïa amb la seua moto per l’Albereda quan ha xocat amb un altre vehicle a l’altura del Pont de la Mar.

Fins al lloc del sinistre s’ha traslladat una unitat del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU), una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB) i dos patrulles de la Policia Local.

L’home ha hagut de ser sotmès a diverses maniobres d’estabilització per part dels sanitaris. Posteriorment s’ha traslladat a l’Hospital La Fe en presentar una important ferida a la camaAllí està sent tractat dels traumatismes patits.

Els agents de la Policia Local han col·laborat a auxiliar a la víctima i han regulat la circulació, una de les vies més transitades de València.