Morales renova amb el Llevant UE

José Morales continuarà vestint l'elàstica llevantinista durant les dues pròximes campanyes, més una altra opcional.

José Morales continuarà vestint l’elàstica llevantinista durant les dues pròximes campanyes, més una altra opcional. El madrileny ha ampliat d’aquesta manera una temporada més la relació contractual que tenia signada amb el club d’Orriols.

Morales va arribar a l’entitat d’Orriols en 2011, i després de dues excel·lents campanyes en el filial de José Gómez, va jugar més de 80 partits i va anotar 22 gols, es guanyava la seua renovació per dues temporades més dos opcionals. En la 13-14, ja amb fitxa del primer equip, eixia cedit a la SE Eibar, on va completar un fantàstic any amb ascens inclòs, i tornava al Llevant UE per a convertir-se en un dels pilars d’aquest equip en la 14-15, la qual cosa de nou li valia una ampliació de contracte per tres temporades més, fins a juny de 2018, més una altra opcional.

Fins al moment, Morales ja suma més de 100 trobades amb el primer equip del Llevant UE, i amb aquesta nova ampliació, el madrileny serà llevantinista fins a 2019, més una altra temporada opcional.