Mònica Oltra: “Pablo Casado ens està tendint un parany”

La vicepresidenta de la Generalitat va passar pel programa Àgora per a analitzar l'actualitat política de la Comunitat.

La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra va passar ahir pel programa Àgora per a analitzar l’actualitat política, tant de la Comunitat Valenciana com del país. El focus passava pel pacte al que han arribat PSPV, Compromís i Podem per a aprovar els pròxims pressupostos i que, en paraules de la mateixa Oltra, aplanen el camí per a una pròxima legislatura.

Mònica Oltra durante la rueda de prensa del Consell.

La també consellera d’Igualtat es va defensar sobre les presumptes tensions que existeixen en el si del Consell. Oltra va tirar pilotes fóra i va desmentir qualsevol desavinença amb algun dels seus companys.

La número dos de la Generalitat també opinió sobre els pròxims pressupostos generals. A la petició que li va fer el líder del PP, Pablo Casado a Ciutadans per a no aprovar els comptes, Oltra va avisar que els populars estan tendint un parany.

A pocs mesos de les eleccions, Mònica Oltra va fer un repàs del que els queda per fer en el Consell ja que va afirmar que esta legislatura ha sigut per a reparar la gestió de l’anterior govern.

Mònica Oltra
Mònica Oltra en Les Corts.

La vicepresidenta de la Generalitat també va admetre que el més dur del seu càrrec són els drames personals als quals ha d’enfrontar-se dia a dia.