Els Premis Pepe Monforte també se sumen a la lluita contra el càncer

La comissió Monte de Pietat de Xirivella ha sigut guardonada per la seua campanya per a arreplegar metxons de pèl per a crear perruques per a persones amb càncer.

La Ciutat Fallera s’ha tornat a vestir de gala. En aquesta ocasió, per al lliurament dels Premis Pepe Monforte de la Interagrupació de Falles.

Entre amics, companys i familiars, Antonio de Zárate, Juan **Armiñana i la comissió Mont de Pietat de Xirivella van arreplegar aquests guardons.

Els fallers de la comissió Monte de Pietat de Xirivella han sigut premiats per la seua campanya de ‘Trosses rosa’ per a arreplegar **mechones de pèl per a crear perruques per a persones que han sigut sotmeses a un procés de lluita contra el càncer.

A l’acte també va assistir el regidor de Cultura festiva, Pere Fuset, i la fallera major de València, Marina Civera.

Antonio de Zárate, president de la Plaça de Mossén Milá des de fa 44 anys, fundador de l’agrupació de falles Centre i la de la Seu-La Xerea-El Mercat. Encara que especialment s’ha valorat també el seu tarannà mediador entre associacions de veïns i fallers.

La Interagrupació també ha posat en valor la figura de Juan Armiñana, per la seua dilatada trajectòria fallera. Un acte que ha reunit artistes i fallers en la qual ja és el X lliurament d’aquests prestigiosos i valorats premis.