El misteri estava servit, una experiència sense ubicació i sense rumb fixat. Cerveses Alhambra tornava a sorprendre amb les seues cèlebres “Nits Cerveses Alhambra”. La marca granadina, de la mà de la xef Rakel Cernicharo (Restaurant Karak), va compartir amb un reduït grup de convidats la seua exquisida proposta d’alta gastronomia dissenyada amb l’objectiu de descobrir, sense presses, els orígens renovats de Cerveses Alhambra mitjançant l’art de la degustació.

La trobada va tenir lloc en un escenari únic ple de sorpreses, en la casa de la família Moroder, situada a Montcada, un lloc insòlit i clandestí que va obrir les seues portes exclusivament per a Nits Cerveses Alhambra.

La vetlada va començar amb un aperitiu de benvinguda amb Alhambra Especial en la terrassa coberta de la casa, on els assistents van poder admirar com els artesans de Mitumi realitzaven joies de disseny atemporals, d’estètica minimalista. Un ambient únic sens dubte creat per la fusió perfecta de l’art, l’alta gastronomia i les cerveses granadines.

Després de l’aperitiu, els convidats van accedir al saló principal, en el qual una gran taula imperial esperava als comensals a ritme de jazz en directe per a degustar la creacions culinàries de la xef inspirades en les aromes, matisos i peculiaritats de les tres referències principals de la família Cerveses Alhambra. Un sopar de luxe omple de sorpreses, en la qual la gastronomia, artesania i Cerveses Alhambra van ser de la mà, i que va girar entorn d’ingredients típics valencians.

En el menú dissenyat especialment per a aquesta “Nit Cerveses Alhambra”, Cenicharo, guanyadora de l’últim Top Xef, ha volgut rendir un homenatge als productes locals estel, elaborant d’aquesta manera un exclusiu menú d’alta cuina. Tot açò complementant a tres de les referències de Cerveses Alhambra que van exercir com a fil conductor de la vetlada.

“Nits Cerveses Alhambra”, experiències que van més enllà de la gastronomia posat que són una sèrie de trobades gastronòmiques que la marca de cerveses granadina celebra al llarg de l’any per tota la geografia espanyola per a transmetre la seua filosofia de vida, convertint-se en una cita obligada per als amants de l’artesania contemporània i la cervesa de qualitat.