Daddy Yankee

El robatori que va patir Daddy Yankee dimarts passat ha donat molt de què parlar aquests dies. I és que el cantant i productor musical porto-riqueny encara no dóna crèdit a com un lladre va poder robar-li la identitat per a sostraure-li 2.500 dòlars i objectes personals valorats en 2 milions de dòlars de la suite del seu hotel. 

Tan sofisticat ha sigut el robatori que encara no s’ha detectat ni una sola petjada en les estades de l’hotel.

Tot apunta al fet que el cantant estava sent vigilat pels autors del robatori per a d’aquesta manera, seguir els seus passos i saber en quines habitacions es trobava.

Es barregen dues possibilitats: o bé van emprar les pròpies targetes de l’hotel per a accedir a les habitacions o van forçar les entrades. Durant tot el dia d’ahir dimecres, la Prefectura Superior de Policia de València va ser un autèntic reguero de persones per a ser interrogades pels investigadors del grup de Robatoris.

Per a poder esbrinar més sobre l’ocorregut, recepcionistes, personal de neteja del Meliá València i tots els membres de l’equip que viatgen amb l’artista de Puerto Rico van prestar declaració per a aportar més informació sobre el robatori.

El rei del reguetón ja ha patit robatoris en altres ocasions, quan visitava altres països. En 2010, durant un concert en un estadi de Xile, nou persones ja van ser interceptades en el camerino de l’artista mentre rebuscaban bosses i l’equipatge del cantant a la recerca d’objectes de valor.

La diferència entre el robatori de Xile i el de València, és que en aquella ocasió, Daddy Yankee no va haver de lamentar la pèrdua milionària que sí ha patit durant la seua estada a València.