Daddy Yankee

El cantant porto-riqueny, Daddy Yankee va denunciar ahir dimarts a la nit el robatori de diverses joies i diamants que ell custodiava en la seua caixa forta d’un hotel de València.

El succés ha ocorregut quan un lladre es va fer passar per l’artista i va sol·licitar que se li obrira la caixa forta. D’aquesta forma, l’usurpador va traure les joies sense deixar petjades ni alçar sospites i va eludir les mesures de seguretat per a eixir de les modernes estades amb un botí valorat en prop de dos milions d’euros.

Tant el cantant com el cercle que envoltava a aquest, es van portar la desagradable sorpresa quan van tornar a les habitacions on s’allotgen en el Hotel Meliá València, en l’avinguda de les Corts Valencianes.

Però l’esglai no es va quedar ací, ja que després de revisar les seues pertinences i els armaris, també es van adonar que faltaven 2.500 dòlars, per la qual cosa van baixar a recepció i van demanar a un empleat de l’hotel que cridara a la policia.

Pocs minuts després, una patrulla de la Policia Nacional va arribar al Meliá València i va realitzar les primeres indagacions per a tractar esbrinar qui o quins eren els autors del robatori de les joies i els diners en dos de les millors habitacions de l’hotel.

La recerca s’ha centrat en el visionat dels enregistraments de les càmeres de seguretat, la identificació de tots els empleats que havien entrat en les dues habitacions i la revisió també de la llista de persones allotjades en l’hotel.