miniolimpiada

El dissabte 10 de novembre, a partir de les 9:15 hores, se celebrarà en l’Estadi del Turia (al costat de les pistes d’Atletisme), la 1ª Miniolimpiada de la temporada 2018/2019, una activitat multideportiva, que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València, dirigida als xiquets de primer cicle de primària, és a dir, nascuts en els anys 2012 i 2011.

Este projecte, que compleix enguany la seua desena temporada, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets. Cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Per a esta temporada està prevista la celebració de la citada jornada del dia 10 de novembre i altres cinc els dies 1 de desembre, 19 de gener, 9 de febrer, 23 de març, abril/maig (per determinar) i 1 de juny (aquestes dates poden estar subjectes a canvis).

En estes jornades, podran participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València. La data límit d’inscripció per a aquesta primera jornada és el pròxim dia 5 de novembre o fins a completar el màxim de 32 equips participants.