Ha passat un any des que va arrancar la construcció de L’Alqueria del Basket i, tal com es va anunciar, ha complit amb el termini establit. Hui obri les portes este recinte del València Basket que ha costat un total de 18 milions d’euros finançats a través de la Fundació València Basket 2000 pel propietari del club, Juan Roig.

El poliesportiu, que ja és el més gran d’Europa, compta amb un total de 15.000 metres quadrats i 13 pistes de bàsquet per a albergar als més de 500 jugadors que formen part dels equips d’esta entitat valenciana. A més, no falta un gimnàs, una zona per a metges i fisioterapeutes, sales d’estudi i una graderia amb capacitat per a 300 persones.

La macroinstalació construïda al costat del pavelló de la Fonteta ha sigut possible gràcies al conveni signat entre el club i l’Ajuntament de València de manera que la seua gestió serà del València Basket durant els primers 50 anys i posteriorment passarà a ser competència municipal.

Acte d’inauguració

Per a celebrar l’obertura de L’Alqueria del Basket el club ha organitzat una jornada d’actes en els que no faltarà la part institucional amb la presència de Ximo Puig, president del Consell, i Joan Ribó, alcalde de València, entre uns altres.

Posteriorment, els 500 integrants del València Basket es reuniran per a conèixer les instal·lacions guiats pels capitans de l’equip masculí i femení, Rafa Martínez i Leles Muñoz.