yoga

Big Ioga Festival arranca hui la seua segona edició, un festival on s’integra pràctica yóguica, meditació, alimentació saludable i tot un seguit de activitats i tallers dirigides a qualsevol persona que vulga millorar la seua experiència humana. Durant avui i demà, l’esplanada de la Marina de València exercirà d’escenari de luxe enfront del mar per a aquesta segona edició.

Dos jornades que acolliran masterclass de diferents modalitats de ioga impartides per mestres de reconegut prestigi, conferències, tallers i showscooking. Deu mil metres quadrats d’instal·lacions repartides en un espai Ioga per a albergar a més d’1.000 persones.

Yoghis que s’inicien, avançats o mindfulners. Famílies que vulguen compartir una jornada diferent, foodies interessats en alimentació sostenible, esportistes, amants del desenvolupament personal de la música, de la dansa, del reciclatge… un esdeveniment global pensat per a persones de qualsevol edat i condició física interessades a millorar el seu estil de vida.

En què consistirà el festival?

En classes de ioga aeri, sup ioga, acroyoga i invertides, així com xarrades, showcookings, concerts, Foodtrucks i la fira healthy. Tot açò acompanyat de música en directe i un ambient al més pur estil de Venice Beach, en LA: sol, platja, aire lliure…

La Marina de València és a més el lloc ideal per a gaudir de l’aire lliure, el sol, el mar i passar una jornada molt especial, passejant per la fira saludable, gaudint de menjar ecològic, dels tallers i conferències, la de música en directe.