Jackson

Després de la seua espectacular estrena a Madrid i rotund èxit, torna a l’escenari del Teatre Olympia de València el millor concerte homenatge a Michael Jackson, amb “I Want U Back”. Del 12 al 15 de setembre, no et perdes la teua cita amb el Rei del Pop.

“I Want U Back” és el musical definitiu a l’enyorat ídol mundial Michael Jackson, i s’ha creat per a convertir-se en el punt de trobada demandada per la seua legió de seguidors a Espanya. El musical va ser estrenat per primera vegada en el Teatre Calderón de Madrid, la iniciativa va comptar amb un extraordinari acolliment de públic i crítica amb un total de 47 concerts consecutius, establint un rècord mundial en aquest tipus de trobada que homenatja la figura de Michael Jackson.

Les opinions dels espectadors sobre el musical en els canals de vendes i en xarxes socials, així com les televisions locals i nacionals s’han fet eco d’este èxit, generant una gran demanda de l’espectacle i activant la seua gira per les principals ciutats de tota Espanya.

El musical compta amb una impressionant banda en directe, que reprodueix amb increïble fidelitat la veu i el repertori de Michael Jackson, i un espectacular cos de ball encapçalat per un dels millors impersonators de Michael Jackson en el món, en un complet recorregut de quasi dues hores de duració pels èxits que van forjar la seua llegenda i li van consagrar com l’indiscutit Rei del Pop.