Restaurants amb el cartell de complet i pubs plens de gent és la imatge que es repeteix a València cada cap de setmana i és que l’oci nocturn de la ciutat és una realitat. Eixir és senzill però tornar a casa es converteix en tota una odissea si es depèn del metre.

Ara esta situació podria canviar ja que Metrovalencia també funcionarà a les nits tant els caps de setmana com els dies festius. Una mesura molt aplaudida des del sector d’oci i turisme de València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sigut el responsable de comunicar este anunci que previsiblement serà una realitat abans de finalitzar l’any. Ara falta determinar com serà eixe servei tal com ha indicat hui el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi.

Des de FOTUR (Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana) ja han avançat que tractaran de reunir-se pròximament amb Metrovalencia. L’objectiu serà col·laborar en la implantació de la mesura i establir així uns horaris nocturns apropiats per a tots els usuaris del cap i casal.

Las obras de la línea 10 de Metrovalencia ya tienen fecha de arranque