Un nou mètode educatiu ensenya anglès amb lèmurs sense eixir de València

Bioparc València ha celebrat la primera classe interactiva sobre lèmurs en anglès destinada als xiquets de primària.

El somni de molts xiquets hui s’ha fet realitat: traslladar el pupitre fóra de l’aula per a viatjar fins a un dels parcs d’animals més grans d’Europa. Bioparc València ha sigut l’escenari escollit per a celebrar la primera classe amb lèmurs 100% interactiva, una experiència que ha transportat a xiquets de primària a la Madagascar més atractiva i apassionant.

En l’escola impulsora d’esta iniciativa, The Green Monkey, tenen molt clar que la diversió no està renyida amb l’aprenentatge.  Per açò esta companyia d’idiomes aposta per una filosofia en la que es vincula l’ensenyament a noves experiències, com per exemple assistir a una classe d’anglès en ple oceà a través de la realitat virtual i de la mà d’un expert en submarinisme.

Segons The Green Monkey, està demostrat que els xiquets aprenen molt més ràpid si se’ls ensenya a través d’experiències. Un criteri educatiu que sembla agradar als més xicotets.

El contacte entre xiquets i lèmurs ha sigut total. Estudiants i animals han compartit activitats en Bioparc amb una jornada acadèmica que per descomptat no oblidaran.