Mercedes

El PSPV-PSOE de la província de València ha celebrat este cap de setmana les primàries per a l’elecció de la nova Secretaria General, en el marc del 3º Congrés Provincial que se celebrarà el pròxim 16 de desembre.

La militància socialista ha triat a Mercedes Caballero com a nova secretària general del PSPV-PSOE provincial, amb un total de 3.940 vots, el 80,1% de tots els emesos. Per la seua banda, l’altre candidat, Rubén Fenollar, ha sumat 674 vots, un 13,7% del total. A més, hi ha hagut 291 vots en blanc (5,9%), i 11 nuls (0,2%).

Mercedes Caballero ha ressaltat que “la militància ha parlat clar i ha dit de forma majoritària que vol aquest projecte per a la província”. “Durant esta campanya he defensat que volia construir un projecte en el qual la majoria de la província se sentira representada i els resultats de les primàries demostren que tenim un projecte format des de la majoria i per a la majoria de la província”, ha afirmat.

Mercedes Caballero ha indicat que “milers de socialistes hem exercit el nostre dret al vot, aqueix dret que tant va costar aconseguir a la militància i que ens ha permès triar de forma lliure i directa per primera vegada a la secretaria general de la província”.

La secretària general electa ha ressaltat que “els socialistes hem donat de nou un exemple de democràcia interna i des de matí donarem exemple d’unitat, d’un partit preparat per a guanyar les eleccions en 2019”. Caballero ha agraït a la militància “el respatler majoritari que ha rebut la candidatura que represente” i s’ha compromès a “treballar des de matí mateix per construir una agrupació d’agrupacions, un partit fort, més democràtic i participatiu”.