mercats esmorzar valencia
Imatge d'un dels espais de Mercabanyal/ Foto: @mercabanyal

València compta amb els millors productes de l’horta, així com el millor peix, xarcuteria…i una bona mostra d’això, la trobem en la gran quantitat de mercats que es troben repartits per la ciutat, en els quals valencians i turistes poden realitzar les seues compres i a més degustar els seus productes frescos.

Si estàs pensant a eixir a esmorzar, menjar o sopar en algun lloc diferent de la ciutat de València i no saps on, et recomanem aquests mercats únics a la ciutat en els quals a més de comprar, podràs donar-te un capritx culinari.

MERCAT DE COLÓN

Aquest mercat situat en el centre de la ciutat, ofereix diferents restaurants, bars i cafeteries en els quals poder esmorzar, menjar o sopar. Entre ells la Cambra o el Restaurant Habitual de Ricard Camarena.

MERCAT DE MOSSEN SORELL

Aquest mercat situat en el barri del Carmen, compta amb dos llocs en els quals podràs degustar el millor vi, i productes com les ostres.

MERCABANYAL

Aquest espai gastronòmic, de recent obertura, està concebut per al tapeo i la trobada social. Compta amb diferents espais en els quals podràs degustar des de pescadito fregit, fins a pizza o adobats.

MERCAT CENTRAL

Amb una superfície aproximada de 8.160 metres quadrats, aquest mercat a més de productes de venda com a peix o fruita, compte en el seu interior amb bars, cafeteries, horchateríEs en les quals poder menjar o esmorzar, entre les quals es troba el Central Bar by Ricard Camarena.

MERCAT D´ ALGIRÓS

Des de 1982, aquest mercat compta amb un bar en el qual podràs degustar esmorzars únics, sense eixir del recinte, i d’aqueixa manera després podràs realitzar les teues compres.

MERCAT DEL CABANYAL

El Mercat del Cabanyal, també compta amb un espai gastronòmic en el qual podràs gaudir d’esmorzars, tapes, desdejunis, o simplement descansar després d‘un matí de compres.