Els mercats i les fires medievals s’han convertit en molts pobles, localitats i barris en una mica més que una mera festa.

Son ja una tradició en la qual ,amb més o menys participació, els habitants del poble canvien per uns dies els costums del segle XXI per les medievals, atraient curiosos de les localitats veïnes.

En un mercat medieval es realitzen activitats pròpies de l’època, com arts, teatre, cal·ligrafia, pintura, teixit, tir amb arc, música, cuina, oficis artesanals, malabarisme amb foc, falconeria, etc…

La música és un element molt important i la trobarem en tot mercat medieval que visitem.

Però també ho són les activitats per als més xicotets amb jocs típics com el tir amb arc, passejos en ruc, pintacares, animacions, un xicotet tren…

Des del dilluns 7 al diumenge 13 d’octubre , València acollirà el mercat medieval l’organitzador del qual és Valero Producciones amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Moros i Cristians, l´Ajuntament de València i la regidoria de Festes.

El mercat, com en anys anteriors, se situarà als voltants del pont i les Torres de Serrans, en concret en la plaça de les Furs i el pont de Serrans.

El mercat comptarà amb llocs de gastronomia, professions artesanals i animació, a més dels productes típics d’aquest tipus de mercats, con espectacles d’oficis i una àrea d’entreteniment infantil.

El Mercat tindrà un horari ininterromput de 10.30 a 23.30/24:00h, així que no faltes a la cita amb el passat, i acosta’t a gaudir el mercat medieval Jaume I.