Mercadona empleo

Mercadona, companyia de supermercats físics i venda online, ha incorporat 200 persones al seu Departament d’Informàtica en sol quatre mesos, després d’iniciar, en el mes d’abril passat, un procés de captació del talent per a reforçar aquest departament.

Durant aquest període, la companyia ha rebut més de 10.000 sol·licituds compatibles amb els diferents perfils requerits.

Aquesta estratègia de selecció i incorporació de talent, duta a terme pel Departament de Recursos Humans, s’emmarca en l’ambiciós Pla de Transformació Digital dissenyat per la companyia, al qual té previst destinar 150 milions d’euros anuals per a millorar les eines, els processos i les solucions informàtiques.

Aquest procediment de creació d’ocupació estarà obert almenys fins al mes de març de 2020 amb l’objectiu de cobrir 200 nous llocs vacants i continuar impulsant el projecte de Transformació Digital de la companyia mitjançant diferents solucions informàtiques que faciliten la presa de decisions i incrementen l’eficiència i agilitat dels processos amb dades úniques i veraces.

Les noves treballadores i treballadors tindran, com les 87.000 persones que actualment conformen la plantilla de la companyia, contractes fixos des del primer dia, importants plans específics de formació i l’opció, a mitjà termini, d’optar a llocs de major responsabilitat dins de la política de promoció interna que caracteritza a Mercadona i de la qual es van beneficiar 860 persones en 2018.