El menjar per a portar de Mercadona arriba a deu botigues de València

La secció "Llest per a menjar" ofereix un menú de quaranta plats entre els que no falten la paella valenciana, pasta fresca i ensalades personalitzades.

Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona farà un pas més en la seua última incorporació: ‘Llest per a menjar’. La secció de menjar acabada de fer sembla que ha superat amb èxit la prova pilot que va arrancar a la fi del mes d’agost i s’estendrà pròximament a deu supermercats de la província de València.

Segons informa Las Provincias, la cadena de Juan Roig tenia com a objectiu començar a implantar esta secció d’alimentació a partir de 2019. No obstant això, el bon acolliment que ha rebut en el local de Burjassot ha propiciat avançar la iniciativa a altres botigues abans de finalitzar l’any.

La companyia valenciana ja ha anunciat que a partir de la setmana vinent ‘Llest per a menjar’ estarà disponible en un dels supermercats de Paterna i un altre de L’Eliana. Durant els mesos de novembre i desembre això s’ampliarà a les localitats de Xàtiva, Manises, Mislata, Gandia, Port de Sagunt i València, en concret en els supermercats dels carrers Camp Crespo, Císcar i Arts Grafiques.

Mercadona
Secció ‘Llest per a menjar’ en el supermercat Mercadona de Burjassot.

Un menú variat format per 40 plats

A l’hora de confeccionar les receptes d’esta nova secció, Mercadona va tindre en compte l’opinió de 800 clients. El menú inicial està compost per un total de 40 plats diferents i alguns d’ells estan elaborats amb la possibilitat de personalitzar-se a gust del consumidor com són les ensalades (selecció dels ingredients i l’amaniment), pizzes (dos grandàries a triar, salses variades i ingredients) o pasta (normal o farcida).

A més no falten clàssics de la cuina espanyola com a mandonguilles, favada, llentilles, paella valenciana, arròs al forn, croquetes o truita de creïlla.

http://7televalencia.com/es/mercadona-cambiara-forma-compra/