La novetat de Mercadona que canviarà la teua forma de portar la compra

La cadena de Juan Roig arranca una experiència pilot en onze supermercats perquè els clients decidisquen com transportar la seua compra de forma sostenible.

Encara es desconeix si la Comunitat Valenciana dirà adéu a les bosses de plàstic d’un sol ús, una mesura que afectaria a tots els comerços i especialment als supermercats. Des de Mercadona tenen clar que la sostenibilitat del medi ambient és el primer. Per açò han arrancat una prova pilot on el consumidor pot triar la manera de transportar la seua compra amb materials reutilitzables i reciclables.

Gràcies a este laboratori, Mercadona escoltarà durant quasi dos mesos les aportacions referents a esta iniciativa tant dels clients com dels treballadors.  D’esta manera, des de la companyia de Juan Roig es barrejaran totes les opcions proposades abans d’implantar la borsa que millor s’adapte a les necessitats dels consumidors. 

Bolsas de rafia de Mercadona.

Esta prova pilot se suma així a altres iniciatives sostenibles que l’empresa valenciana ha impulsat en els últims anys amb la finalitat de contribuir en la conservació del medi ambient. 

Des de Mercadona asseguren que encara és prompte per a rebre les primeres percepcions del laboratori. No obstant, asseguren que en qüestió d’un mes, a la fi de juny, disposaran de dades més precises per a decidir el mètode amb el que transportarem la compra sense perjudicar el nostre planeta.