Mercado Municipal

Dissabte que ve 7 de juliol, a partir de les 21 hores, el Mercat Municipal l’Almara de Burjassot rebrà l’estiu amb una nova nit, d’animació, música i gastronomia. Ho farà en una nova edició de les “Nits al Mercat”, acció de foment del comerç local impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica i Mercats, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i des de l’associació de venedors del Mercat Municipal l´Almara (CODEMER).

En aquesta ocasió, les tapes i els entrepans més saborosos i cuinats en el moment, es podran degustar acompanyats de la música de Fernando del Paso, que portarà a la instal·lació municipal “La música del sur”. Fernando és cantant, compositor i actor. Afeccionat al flamenc, es va iniciar en aquest art a molt primerenca edat. En 1986, va formar part del grup Graná i en 1994 de Kalimocho. Dos anys més tard, en 1996, va continuar la seua carrera en solitari, col·laborant amb artistes de diferents nacionalitats en els seus espectacles i treballs discogràfics.

La gastronomia i la música es donen la mà en aquesta nit de dissabte per a fer gaudir a les veïnes i els veïns de Burjassot dels millors productes del Mercat Municipal l’Almara.