Mahou

Les marques de Mahou San Miguel, companyia 100% espanyola i líder del sector cervecero en el nostre país, han sigut reconegudes a nivell internacional amb el “Premi al Sabor Superior” (Superior Taste Awards 2017) que lliura el prestigiós International Taste & Quality Institute (ITQi).

Este organisme gastronòmic amb seu a Brussel·les reunix anualment a experts de tot món per a reconèixer la vertadera qualitat dels millors productes del mercat. En l’edició de 2017, l’ITQi ha concedit 39 Estels d’Or a Mahou San Miguel gràcies a l’excel·lència de 16 dels seus productes més emblemàtics. D’esta manera, la cervecera repetix els resultats de l’edició anterior i reafirma la seua posició de lideratge en el mercat internacional.

Entre les varietats de la companyia que han sigut més valorades en els Superior Taste Awards es troben les cerveses San Miguel Especial, Mahou Barrica 12 Meses, Maestra de Mahou, Alhambra Especial i Alhambra Reserva 1925, a més de les aigües Solán de Cabres i Serra Natura sense gas. Tots estos productes han obtingut en el certamen tres Estels d’Or al Sabor Superior, la màxima qualificació que reconeix als productes amb una puntuació superior al 90% i els cataloga amb un Sabor Excepcional.

Amb el lliurament d’estos guardons, el jurat format per líders d’opinió, xefs i sommeliers de prestigi internacional procedents de 17 països diferents, reconeix la singularitat dels productes de Mahou San Miguel quant al seu sabor i qualitat.

Els “Premis al Sabor Superior” de l’ITQi, coneguts com la “Guia Michelin dels aliments”, són un dels reconeixements internacionals més importants en el món de la restauració, ja que els experts valoren els productes a cegues sense saber la marca que estan catant. L’objectiu és garantir la imparcialitat del veredicte. A més, compten amb el respatler de les 15 institucions gastronòmiques més prestigioses d’Europa.