El Mercat Central podria ser el proveïdor de Amazon

Segons alguns mitjans de comunicació, aquesta informació estaria en una fase molt primitiva.

Amazon

Des que Amazon aterrara a Paterna, no ha parat de desplegar els seus tentacles en tot el territori perquè el seu centre logístic estiga a ple rendiment.

Quant al repartiment d’aliments frescos, la multinacional ha escollit els mercats de proveïments per a engegar aqueix servei a domicili. Una estratègia que va començar a assajar-se a Madrid amb el mercat de la Pau.

El Mercat Central de València sí ha reconegut que estan mantenint converses amb **Amazon per a ser un dels proveïdors però, segons publiquen alguns mitjans de comunicació, encara no hi ha una resolució definitiva sobre aquest tema.

Segons els responsables d’aquestes informacions, Amazon no ha respost als rumors encara que sí se sap que el gegant americà cerca en cada ciutat en la qual recala un gran mercat amb el qual puga col·laborar de manera assídua.

El mercat de la Pau de la capital d’Espanya va ser la primera unió de **Amazon en aquest sentit a través d’una plataforma molt ràpida que garanteix repartiments en unes dues hores i el model de les quals s’ha implantat ja a Madrid i Barcelona.