Arriba a València, el nou espai gastronòmic, en el cor del Cabanyal: “Mercabañal”, 1.200 metres quadrats a l’aire lliure, dedicats al gaudi gastronòmic.

Un nou punt de trobada social, situat a tan sols 30 metres del mar Mediterrani, que naix com un il·lusionant projecte d’hostaleria que quedarà enclavat en el cor del Cabanyal-Canyamelar, barri valencià al qual ret homenatge tant a través de la seua oferta gastronòmica com de la seua imatge, inspirada en la idiosincràsia de l’arquitectura d’aquest districte mariner, amb les seues boniques façanes recobertes de taulell tradicional.

Aquest mercat urbà, que obrirà les seues portes al públic el demà divendres 31 de maig a les 12 del migdia, alberga en el seu interior quatre espais diferenciats, el fil conductor dels quals és la qualitat de la matèria primera i les picades d’ullet a la tradició des d’una perspectiva contemporània:

El Bar, serà l’espai del local on es despatxaran begudes , i comptarà amb un gran mostrador en el qual es cuidarà especialment el perfecte abocat de cervesa L’Àguila.

La Freiduría, Mercabanyal recupera tota la tradició marinera que va fer del Cabanyal un referent de la costa llevantina i t’oferirà un lloc de pescaditos i mol·luscos fregits que podràs comprar per mesures a la vella usança!.

L’Ultramarins,botiga o establiment comercial que vendrà diversos productes alimentosos i que pren el seu nom del conjunt d’importacions portades de les antigues colònies espanyoles.

La Paraeta :Torna la Tradicional “La Paraeta”,on es podrà adquirir des de les bosses de pipes, cacauets, tramussos, fins a la premsa, llepolies, croms…

Pizza Lab: Mercabañal tindrà un lloc reservat en honor a la tradició culinària per excel·lència dels nostres cosins germans del mediterrani. Creies que ho havies vist tot sobre pizzes? Prepara’t! Benvingut al laboratori. BENVINGUT A PIZZA LAB!

Mercabañal vol contribuir al procés de reconversió del Cabanyal en un barri dinàmic, divertit i variat. Un barri per a viure’l cada dia, a qualsevol hora: des del esmorzaret fins al “tardeo”.