monólogos

Els experts diuen que el riure allarga la vida a més de ser una tècnica efectiva per a gaudir de bona salut mental i reduir el risc de patir infarts o parades cardíaques. Per això aquesta setmana repassem alguns dels millors monologuistes que pròximament visitaran València per a fer passar una hora de diversió als amants d’aquest tipus d’espectacles que cada vegada gaudeix de major acceptació entre joves i adults.

JA JE JI JO JU “QUE TIEMLE COHELO” O COMO SE ESCRIBA (el 4 de octubre)

Ángel Martín ix de la pantalla de televisió per a pujar-se a l’escenari del Teatre Olympia. Per una nit, el presentador de l’històric ‘Sé lo que hicisteis’ proposa que el públic aparque les seues diferències de genere, raça o edat per a tractar de descobrir si tots estem igual de perduts que ell i sobretot que passaria si Paulo Coelho tinguera raó.

DEL DEPORTE TAMBIÉN SE SALE (5 de octubre)

El Teatre Talía continua la seua aposta per aquest gènere de l’escenari amb Javi Sancho i un xou on l’esport és el protagonista. Sancho se sincera sobre la seua relació amb l’esport i la seua relació d’amor-odie amb la febre fitness que regeix avui dia. “T’explicaré en confiança experiències en les quals estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribes a reconèixer mai per mantenir la teua dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocades per les meues relacions sentimentals al llarg de la meua vida, embolicades de família o actualitat sobre programes de televisió?”, explica en la seua sinopsi.

CON POQUITO ME CONFORMO (del 12 de octubre al 11 de enero)

Óscar Tramoyeres és el responsable d’aquest monòleg que arriba al Teatre Talía. Tramoyeres es descriu com “un oncle normal que fa coses normals” i que es conforma “amb poquet”. I d’això és precisament del que parla aquest còmic: “Em conforme amb fer l’amor una vegada a la setmana, amb no atabalar-me en l’Ikea, amb entendre a la meua mare, o, que la llum del water dure el mateix que em costa al meu pixar”.

LAS NOCHES DEL CLUB DE LA COMEDIA (23 de noviembre)

Si eres fan de ‘El Club de la Comedia’ aquest és el teu espectacle. Agustín Jiménez, Txabi Franquesa i Sergio Encinas arribaran al Teatre Olympia per a reviure l’ambient del programa i fer que els espectadors s’asseuen com en el sofà de la seua casa.