Representación del mítico Cascanueces en Navidad
Representación del mítico Cascanueces en Navidad.

El Nadal ja està ací i no és només temps de llums, arbres i pesebres també hi ha temps per a l’oci. Els teatres de València es preparen per a acollir aquestes setmanes unes programacions d’allò més nadalenques amb espectacles tant per a xiquets com per a adults.

ALICIA EN EL MUSICAL DE LAS MARAVILLAS: del 23 de desembre al 6 de gener en el Teatro Olympia

Després d’Aladín un musical genial, Pinotxo, un musical per a somiar i Merlín, un musical de llegenda, la productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll on la màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la cerca de la llibertat seran els companys de viatge d’Alicia en aquesta proposta de Trencadís.

L’àvia d’Alicia entrarà en el món dels xiquets amb la força d’un huracà. La seua imaginació connectarà immediatament amb les il·lusions dels xicotets i aconseguirà que canvien els mòbils i les tablets per una història fantàstica, que assegura haver viscut de xicoteta. Amb ella, la seua néta Alicia emprendrà un viatge ple d’aventures que li permetrà conèixer a un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Navidades Mágicas

NAVIDADES MÁGICAS: del 23 de desembre al 3 de gener en el Teatro Talía

Com cada Nadal arriba al Teatre Talia la màgia fresca i innovadora de joves i divertits il·lusionistes, en aquesta ocasió de la mà de G. Alexander, Piter Marró, Selu XL i Jorge Chust Amb la col·laboració especial de Rubén Aparisi!

Una proposta fresca i innovadora que impressionarà a tots els espectadors. Un espectacle de màgia visual i participativa, on els sentits es desperten i les emocions es disparen.

ALABAMA GOSPEL CHOIR: el 30 de desembre en el Teatro Olympia

La música Góspel és devoció en estat pur. És energia que embolica i contagia, que emociona i fa vibrar. Alabama Gospel Choir, format per 20 apassionats artistes, ens ofereix un intens recorregut des de les cançons espirituals del segle XIX fins a un homenatge a les cançons de protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day!

Zambomba Navideña

ZAMBOMBA NAVIDEÑA: el 17 de desembre en el Teatro Talía

El Cor ‘Sabor del Sur’ de l’Associació Cultural Andalusa de Mislata, juntament amb la col·laboració del mestre de la guitarra Juan de Pilar, el cante de Pilar Pacheco, el ball de Covadonga Velert i el calaix de Benjamí ‘El Piraña’ presenta la Simbomba Nadalenca 2019.

‘Sabor del Sur’, format fa ja 18 anys, està compost per 15 components entre veus femenines i masculines. Dirigit per Vicente Amat, la formació ha estat en continu avanç, renovant el seu repertori des de les rumbes i sevillanes fins a atrevir-se amb les facècies. En esta ocasió interpretaran un conjunt de nadales populars juntament amb artistes de renom a València.

Especial Navidad Valencia Comedy

ESPECIAL NAVIDAD VALENCIA COMEDY: 21 de desembre en el Teatro Talía

Amb Oscar Tramoyeres, Rafa Alarcón, Pablo dels Reis i Álex Martínez. Junts en un escenari quatre dels millors monologuistes de la Comunitat Valenciana, quatre genis de la comèdia que et faran començar el Nadal amb molta diversió i bon rotllo.

València Comedy és sinònim de riures, bons moments i moltes sorpreses, un espectacle carregat de ritme en el qual fins al més seriós s’anirà a casa entre riallades. Si eres un amant dels monòlegs, de l’humor, de la diversió… No deixes escapar l’oportunitat de veure amb amics, col·legues, familiars, parella… a aquests cracks en acció. No et deixaran indiferent!