L’Institut Valencià de Antienvelliment i Benestar (IVAB) al costat de Lallita PHARMA (Partner Oficial UCAM) estan al capdavant de la direcció docent del Màster de medicina estètica més revolucionari del mercat europeu i internacional, una aposta innovadora que comença a València aquest dissabte 21 de novembre en les instal·lacions de la clínica IVAB.

Juan Antonio Morales Torres, Metge Especialista en Medicina Estètica i Regenerativa, juntament amb Raúl Gil Calomarde, Auditor Legal de Normes Europees i Auditoria Sanitària, són els encarregats de la direcció docent d’aquesta formació per a doctors que, entre els seus objectius, pretén preparar als metges per a portar els tractaments facials més demandats i complexos a la seua excel·lència, amb qualitat i seguretat, abordant qualsevol situació adversa que puga ocasionar-se. A més de formar-los en les tècniques més noves i avançades a nivell mundial en remodelació i rejoveniment facial sense cirurgia.

Integrat en la Càtedra de Salut i Benestar Social de la UCAM (Universitat Catòlica de Múrcia), aquest màster és un referent en innovació. Ja que es tracta del primer postgrau universitari per a doctors únicament especialitzat en remodelació facial. A més, utilitza l’enfocament més pràctic que existeix actualment a nivell nacional i internacional en injectables facials, basant-se primordialment en procediments reals. D’altra banda, ofereix un total de 1600 hores lectives, col·locant-se així com el que més hores imparteix del mercat europeu. En aquest sentit, la seua docència evita les masterclass i opta per classes més reduïdes, 10 alumnes amb un doctor/tutor cada 5 alumnes.

El tutor portarà de la mà a cada alumne/doctor per a fer-li arribar al màxim nivell i seguretat en la praxi, acompanyant-li no solament al llarg de l’any d’estudi sinó sent el seu “pare professional” durant els seus primers passos en la medicina estètica, aportant-li un valor afegit inèdit en la professió.

En la cerca de cobrir els buits i deficiències en la metodologia universitària clàssica, els alumnes seran integrats en els xicotets grups concorde a l’especialitat mèdica de cadascun, aconseguint amb ells una adaptació total a la velocitat d’aprenentatge de cada doctor. A més de practiques individualitzades (one to one) durant els mínim 9 i màxim 12 mesos que dura el màster.

Tot això amb el fermall d’or d’una bossa d’ocupació en la qual ajudaran el metge a incorporar-se en el mercat laboral, fins i tot a crear la seua pròpia clínica.su innovació arriba fins a tal punt que també s’han convertit en el primer postgrau a infiltrar en caps de cadàvers fresques. Al que cal afegir que són els primers a aplicar en les matèries d’anatomia, la realitat virtual.

El seu reconeixement els ha portat fins i tot a impartir docència en 5 seus de les ciutats més importants d’Espanya, com València, Múrcia, Barcelona, Madrid i Màlaga, facilitant i minimitzant els desplaçaments i amb això que els doctors puguen compatibilitzar la seua vida laboral i personal. Tan revolucionaria metodología, ha comportat l’obertura per primera vegada en un postgrau mèdic estètic europeu de seus físiques a Centreamèrica (Hondures) i Sud-amèrica (Colòmbia).

Per tant, el primer màster de metges per a metges que, a partir de la seua experiència, ha pogut crear una formació més pràctica, adaptada a l’espai europeu d’ensenyament superior, perquè els seus alumnes tinguen totes les eines necessàries per a eixir formats com a metges estètics d’elit.