Desde hui 20 de juny fins al dilluns  24 de juny, en plena setmana de Sant Joan, La Marina de València acollirà el Meat Carnival, el gran festival gastronòmic de la carn i brases on més de 35 cuiners cuinaran, en més de 7000 m2, entorn 8000 kg de carn en les més de 50 propostes gastronòmiques que hi haurà en aquesta nova edició.

El major festival de la carn i brases d’Espanya, on restaurants i xefs de renom com a Malabar de Javier d’Andrés, Samsha amb Victor Rodrigo, Nòmada de Begoña Rodrigo Doña Petrona de Germán Carrizo, Honoo d’Ulisses Menezo, Platero Utopic Food amb Alejandro Platero, Tonyina amb Román Navarro, Chaparro Prandium de Rosana Chaparro, Ciro de Julio Colomer, Coroko de Manuel Alonso, Bar Marvi, Warike Project, Cocopazzo, Parrillada Bar Mercado i alguna que una altra sorpresa , cuinaran les seues propostes que podran ser degustades pels assistents.

Un festival que en la seua segona edició presenta moltes novetats, com la vaca sencera que es cuinarà a la brasa demá divendres 21 i diumenge 23 de juny, perquè els assistents puguin visualitzar, de manera directa, aquesta ancestral forma d’utilitzar les brases per a cuinar una peça sencera o la participació de Joe Burguerchallenge per a mostrar als assistents que és capaç de menjar-se un chuletón de 2 quilos.

Joe burguerchallenge en ú dels seus reptes Foto: Facebook

A més el festival prepara activitats molt especials per a la nit de Sant Joan, on els assistents podran gaudir d’un conjur molt especial: el “Conjur del Cremaet” amb licor Cremaet.

Tot per un mòdic preu de 5€ que inclourà 2 meats coins (la moneda oficial de l’esdeveniment que podrà canviar per consumicions) i que inclouen també l’entrada a l’esdeveniment.

No mancarà, a més, la beguda, on gràcies a la barra central que Amstel oferirà, hi haurà la possibilitat de gaudir de refrescos, aigua, cerveses i diferents combinats durant l’esdeveniment, així com maridar amb vi dels cellers Murviedro, gaudir d’un bon vermú de Vernell o del Nomad Whisky, Ron Abuelo o la ginebra Zeeland.

Una cita que no es poden perdre els amants de la gastronomia carnívora, per a més informació, es pot consultar la pàgina oficial del event.