Previsió Dijous.

La jornada del Dijous , últim dia del mes de Maig, amanacerá en tota la Comunitat amb cels buidats. El vent bufarà fluix amb brises suaus en la costa. Les temperatures mínimes es mantindran similars. En les capitals rondaran entre els 15º de Castelló i els 17º de València i Alacant.Conforme avance el dia augmentarà la nuvolositat. A l’interior de Castelló són probables ruixats i tempestes a la vesprada. Les temperatures màximes en ascens excepte en el litoral de València que es mantindran sense canvis.

Previsió Cap de semana

Per al divendres primer dia de juny la previsió serà d’una jornada de cels ja buidats. Lluirà el sol i augmentarà la sensació de calor amb temperatures que pujaran lleugerament. Encara hi haurà risc de precipitacions lleugeres a l’interior de Castelló.

El dissabte torna el bon temps a tota la Comunitat. Serà una jornada assolellada amb ambient calorós. Temperatures sense canvis. No obstant açò a la vesprada la situació podria complicar-se amb el risc de pluges ocasionals a l’interior de la Província de València i Alacant. Per a la jornada dominical tot apunta al fet que torna la inestabilitat amb tempestes en gran part de la Comunitat Valenciana. Les temperatures descendiran lleugerament.

Com va ser juny de 2017?

El divendres estrenem mes .L’any passat es va viure un juny extremadament càlid amb una temperatura mitjana de 24.1ºC, la qual cosa va implicar 3ºC per sobre de l’habitual .De fet, va ser el mes de juny més càlid des de 1965, superant a l’any 2003.