mastodonte

Mastodonte, el projecte conjunt del cantant i actor basc Asier Etxeandia i del músic napolità Enrico Barbaro, visitarà la ciutat de València dissabte que ve 16 de febrer. El concert tindrà lloc a la sala Moon (Carrer Sant Vicent, 200) a partir de les 22.00 hores (obertura de portes a les 21:00h).

Etxeandia és habitual en sèries de televisió i ha protagonitzat multiplicitat de pel·lícules, per la qual cosa potser la seua faceta musical és desconeguda per a molts i moltes. No obstant això, l’actor basc va ser l’intèrpret principal del musical L’Intèrpret (valga la redundància), un espectacle que rescatava grans veus de tots els temps i que va estar de gira durant quatre anys per tota la geografia espanyola amb gran èxit.

Va ser durant aquella mateixa gira quan va conèixer al multinstrumentista italià Enrico Barbaro. A poc a poc, segons comenten ells mateixos, la relació artística entre tots dos es va anar consolidant gràcies a la seua imaginació i creativitat. D’aquesta manera, van decidir anar-se a viure junts per a compondre els temes del seu projecte conjunt, Mastodont.

El duo explica que “Mastodonte és un concepte, és la materialització imaginària d’un ens enorme i pesat, alguna cosa amb el que tothom sol carregar. Mastodonte és el pes de totes les inseguretats que no ens permeten revelar al món exterior nostres peculiars qualitats, per l’íntim terror a judici aliè, per la por de no estar a l’altura, pel pànic que ens produeix pensar que els altres descobrisquen que en el fons som uns impostors”. Així mateix, afigen: “Mastodonts són també aquells que aconsegueixen trencar aquests lligams, revelant i reivindicant la seua exclusiva bellesa”.

Etxeandia i Barbaro han confeccionat un espectacle impactant on la part visual és tan important com la musical, amb diferents desenvolupaments dramàtics en funció de les cançons. Mastodont és una experiència sense limitacions estilístiques on es balla molt, amb notes de rock i funk, passant pel soul i l’electrònica.

Les entrades per al concert de Mastodonte a la sala Moon de València el dissabte, 16 de febrer, ja estan a la venda en Ticketea a un preu de 20 euros més despeses de gestió.

7Televalencia celebra su ya tradicional fiesta de navidad en el circo